Nedenfor finner du tilbakemeldinger og kommentarer fra mennesker som bruker Depresjonsappen. Legg gjerne igjen en tilbakemelding i skjemaet nederst på siden du også! Ikke bruk fullt navn for kommentarer om du ikke ønsker at det skal synes at du bruker depresjonsappen. Det holder med å bruke et kallenavn eller bare fornavnet ditt.

4 responses to “Kommentarer

Mye bra informasjon på nettsida deres også, som jeg bruker i tillegg til appen. Men mangler info om trening.

Hei. Alle som skal forske på mennesker må sende en søknad til regional etisk komite for å få godkjent forskningsprosjektet. Det første forskningsprosjektet på Depresjonappen var i regi av Psykologisk institutt på Universitetet i Oslo. Det ble imidlertid ikke godkjent av regional etisk komite. Universitetet i Sørsøstnorge har en professor i Drammen og en professor i Porsgrunn som nå holder på å finansiere et nytt forskningsprosjekt på Depresjonsappen. Når finansieringen er på plass vil dette forskningsprosjektet iverksettes. Så foreløpig har vi dessverre ingen forskningsresultater å vise til.
Hilsen Depresjonsappen

Interessant mulighet for å få effektiv og lett tilgjengelig hjelp, og artig og spennende lagt opp. Har holdt på noen få dager.Jeg synes imidlertid at det er litt datateknisk krevende. Jeg finner ikke skjemaet der man fra starten skal registrere hva man gjør gjennom dagen, og hvordan man føler seg til enhver tid. Har derfor ikke kommet i gang med det. Jeg får heller ikke til å lagre og finne igjen det jeg registrerer på skjemaene på denne nettsiden, f.eks lista over hva man kan gjøre for å bli kvitt depresjonen. I tillegg flytter feltene seg lett om man kommer borti dem, litt knotete på mobil. Noen som kan svare på disse tingene?